0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Aanhangwagen

Bij Screen Promotion ben je aan het juiste adres voor autobelettering voor personenauto's. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van autoreclame. Ga eens na hoeveel auto’s je rond ziet rijden met autobelettering? Dit is een goede vorm van reclame en daar kan je ook van profiteren. Het kan zijn dat je je bedrijf graag wilt promoten, maar dat je nog geen slogan of logo heeft. Geen zorgen, want wij denken graag met je mee, maken een ontwerp en gaan dan met de autobelettering aan de slag!

Kies uw type auto:

Start aanhangwagen

  • 2 X LOGO
  • 1 X CONTACTGEGEVENS
Gratis ontwerp incl. montage en excl. BTW

VANAF €395,00

Plus aanhangwagen

  • 2 X LOGO
  • 2 X CONTACTGEGEVENS
Gratis ontwerp incl. montage en excl. BTW

VANAF €495,00

Compleet aanhangwagen

  • 3 X LOGO
  • 3 X CONTACTGEGEVENS
  • 2 X WATERMERK
Gratis ontwerp incl. montage en excl. BTW

VANAF €595,00

Maatwerk

Prijs opvragen

Autobelettering op maat

Voor professionele autobelettering in alle soorten en maten kan je bij ScreenPromotion terecht. Van speels tot stijlvol en van eenvoudig tot fullcolour, we maken je bedrijfsauto tot een rijdend visitekaartje. Het is zelfs mogelijk om je bedrijfsauto volledig te ‘wrappen’. Carwrapping noemen wij dat. Of we zorgen dat het hele wagenpark wordt omgetoverd tot een opvallend geheel en dat het merk goed zichtbaar is op de weg.

Speciale wensen

Heb je speciale wensen op het gebied van autobelettering of denk je misschien aan carwrapping. Screen Promotion denkt met je mee. Naast deze site kan je ook kijken op www.beletteringopauto.nl op deze site vind je uitgebreide informatie op het gebied van autobelettering, carwrapping, striping, glas tinten of losse teksten voor bijvoorbeeld je boot .

Portfolio

Bekijk hier enkele recente voorbeelden van ons werk op het gebied van autobelettering. Ook interesse in de mogelijkheden van signing en reclame voor uw eigen bedrijf? Neem dan contact op!