0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Bedrijfskleding Westland – Screen Promotion

Unieke bedrijfskleding

Unieke bedrijfskleding in alle soorten en maten hier in het Westland. Of je nu op zoek bent naar een t’shirt, polo, sweater, hoody, vest, fleece, overhemd, jas, broek of reflectiekleding. Werk je in de bouw, horeca, gezondheidszorg, groenvoorziening, op een logistieke, facilitaire of zakelijke afdeling. We hebben een assortiment met ruim 10.000 producten en vinden dan ook altijd een bedrijfskledingstuk welke past bij je wensen. Kleine of grote aantallen maakt voor ons niet uit, alle bewerkingen zoals zeefdrukken, borduren of transferproductie doen we in eigen huis. Hierdoor kunnen we een goede kwaliteit en snelle levering garanderen.

Leuk om te weten is dat we bij grotere aantallen ook custom made kleding maken en dat we de bedrijfskleding tour hebben geïntroduceerd en we met een mobiele showroom bij je op locatie kunnen komen. Kortom we bieden volop mogelijkheden om je te ontzorgen en denken graag met je mee. Het creatieve team van Screen Promotion staat voor je klaar om verschillende ontwerpen te maken. Onderstaand hebben we per bedrijfskledingstuk alvast de 30 best verkochte producten voor je geselecteerd om het makkelijk voor je te maken. Staat je kledingstuk er niet bij neem dan contact met ons op en vertel ons je wensen tijdens een creatieve brainstormsessie.

Bedrijfskleding in alle vormen

Het nut van bedrijfskleding

De belangrijkste punten voor het hebben van bedrijfskleding hebben we hieronder even beschreven. 

1.    Merkbekendheid en representativiteit
Met bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid en zorgt u ervoor dat uw bedrijf eenheid uitstraalt. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij zo een perfect uithangbord voor uw organisatie. Het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Uw merk wordt zichtbaar onderscheidend. Bovendien draagt bedrijfskleding bij aan een representatieve uitstraling. Wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen, geeft dit (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen en herkenning.

2.    Veiligheid en hygiëne
Een veilige en prettige werksfeer – in combinatie met lekker kunnen bewegen tijdens hun werk – is voor uw medewerkers even belangrijk als er goed verzorgd uitzien. Naast merkbekendheid en bedrijfsidentiteit zijn ook veiligheid en hygiëne daarom belangrijke redenen om bedrijfskleding aan te schaffen. Bij sommige beroepen is het dragen van uniformen of bedrijfskleding om deze redenen door de overheid zelfs verplicht gesteld. Goede bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken. 

3.    Gelijkheid op de werkvloer
Wanneer al uw medewerkers dezelfde kleding dragen, is iedereen gelijkwaardig. Bedrijfskleding creëert zo een gevoel van verbondenheid, wat vaak een positieve uitwerking heeft op de werksfeer, de samenwerking tussen collega’s (van verschillende afdelingen) en uiteindelijk ook de productiviteit.

4.    Comfort voor uw medewerkers
Veel van uw medewerkers zullen het erg handig vinden om bedrijfskleding te dragen. Ze hoeven niet na te denken over welke kleding passend is bij hun werkzaamheden én uw bedrijf. Natuurlijk is het wel van groot belang dat de bedrijfskleding die ze moeten dragen, comfortabel zit. 

5.    Loyaliteit en trots
Bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers zich sneller met uw bedrijf verbonden voelen. Kies daarom nooit voor ‘kloffies van de zaak’, maar altijd voor zichtbaar onderscheidende kleding waarin uw medewerkers kunnen uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. Dit zal medewerkers inspireren om aan uw regels en verwachtingen te voldoen en loyaal te zijn aan uw bedrijf. Deze loyaliteit is essentieel voor succes en groei.

Bedrijfskleding clique met bordering
Bedrijfskleding top kwaliteit

Mogelijkheden voor uw bedrijfskleding

Wil je bedrijfskleding voor jouw bedrijf laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of ander bedrijfskenmerk? Bij Screen Promotion doen wij hier natuurlijk niet moeilijk over. Op het gebied van het bedrukken van bedrijfskleding bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden aan. Zo kun je kiezen voor een zeefdruk of transferdrukken. Kies je liever voor borduren? Ook dit is bij ons mogelijk voor het bedrukken van je bedrijfskleding.

Neem een kijkje in onze webshop en vraag een offerte aan!