Bedrukken en Borduren Westland? Neem direct contact op met Screen Promotion.

Op zoek naar bedrijfstextiel met uw logo erop? in de regio Westland en daar buiten!

Screen Promotion is de locatie in het westland voor het bedrukken en borduren van uw bedrijfs textiel. Of het nu gaat om t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, jacks of caps met uw logo of ontwerp wij zorgen er voor. Wij bedrukken en borduren niet alleen uw bedrijfs textiel, wij adviseren u ook graag over de vele manieren van het bedrukken hiervan.

Bedrukking al mogelijk Vanaf 1 stuks!!

Bij Screen Promotion in Naaldwijk hoeft geen honderd shirts of meer af te nemen. Wij bedrukken en Borduren uw textiel al vanaf 1 stuks per bestelling. Ook is het bij ons mogelijk om uw eigen textiel aan te leveren die wij dan vervolgen voorzien van een professionele borduren of bedrukking.

Voor vragen of een offerte om maat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Textiel Uitzoeken in onze webshop!

Buiten onze showroom kunt u ook heerlijk rond surfen in onze vernieuwde webshop. De prijzen op de webshop zijn inclusief een bedrukking of borduring. Twijfelt u over de maat en het materiaal van het textiel dan kunt u altijd even bij ons binnen stappen in onze showroom. Daar kunt u het textiel voelen, passen en bekijken. Screen Promotion beschikt over een eigen zeefdrukkerij en borduurstudio, zodat wij u gelijk de opties kunnen laten zien over het bedrukken of borduren van uw textiel.Voor  vragen kunt u vrijblijvend contact op nemen met ons.

webshop