Welkom bij Screen Promotion,

Een toonaangevende voertuigwrapping en belettering bedrijf. Met meer dan 20 jaar vinyl ervaring kunnen wij verpakken en te transformeren elk voertuig, zij het een auto, bestelwagen, vrachtwagen, of boot, in elke gewenste kleur, gedrukt ontwerp of patroon dat u zich kunt voorstellen.

Voertuig wraps zijn een gemakkelijke en betaalbare alternatief voor een voertuig verf re-spray. Met grote vellen zelfklevend vinyl onze zeer ervaren monteurs zijn in staat om een voertuig te dekken van bumper tot bumper met een nieuwe kleur, gedrukte advertentie, bedrijf graphics of zelfs een gek patroon.

Waarom Carwrap

“Met het feit dat het zeer belangrijk is in deze tijd, zowel zakelijke als particuliere klanten zijn op zoek naar een betaalbare manier om een verandering te maken, maakt de impact en hoofden draaien. Dit kan worden bereikt met Vehicle Wraps. Stel je voor dat u uw saaie auto lak veranderen in een levendige nieuwe kleur, herleven de levensduur van uw auto, busje of met de fiets, en maak het stralen als het enkel de showroom heeft verlaten, zelfs als het voertuig is 20 jaar oud of meer! ”

Bij Screen Promotion, maken we gebruik van de beste professionele wrapping vinyl, volgen elke contour van uw voertuig, kan elk beetje van de carrosserie worden bedekt met een nieuwe kleur of aangepaste graphics. Iets dat vele duizenden euro’s zou kosten in een garage. Op nieuwere auto’s, kan vinyl wrapping eigenlijk de bescherming van uw huidige lak tegen krassen en slijtage, en in tegenstelling tot spuitwerk, kan gemakkelijk worden verwijderd.

Ons Ontwerp team zijn hier om te helpen om uw ideeën in realiteit.