0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Baby- en trouwkaarten

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment geboortekaartjes waaruit u een persoonlijke keuze uit kan maken. Wij helpen u vervolgens graag verder met de opmaak van uw kaartje. Onze creatieve ontwerpstudio gaat vervolgens voor u aan de slag om een impressie te geven van het eindresultaat. Het indrukken van deze kaarten wordt bij ons in de studio gedaan, zodat wij een snelle afhandeling kunnen garanderen. Het enigste wat u dan hoeft te doen als de baby geboren is de naam en de datum door te geven zodat wij uw babykaartjes snel kunnen leveren. Het zelfde geld voor de trouwkaarten ook hier hebben wij een ruime keuze in. Maar wij hebben natuurlijk veel meer dan alleen de baby- en trouwkaarten denk bijvoorbeeld ook aan uw uitnodigingskaarten, of rond de decemberdagen aan uw kerstkaarten en wenskaarten. Kunt u uit ons ruimen aanbod kaarten niets vinden kan onze creatieve studio ook een op maat gemaakt ontwerp voor u maken. Zoals u ziet er is heel veel mogelijk bij ons op het gebied van baby- trouw- en wenskaarten. Gaat u binnenkort trouwen of ben u in verwachting van een kleine wacht dan niet langer en bekijk ons uitgebreide assortiment of neem contact op met onze studio.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Voor het drukken en of ontwerpen van uw baby- en trouwkaarten, kunt u uit meerdere opties kiezen of het nu gaat om een kaart indrukken of een uniek eigen ontwerp. Onze studio staat geheel tot u beschikking.

Baby- en trouwkaarten

Offerteformulier Huisstijl

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over drukwerk

Ben je op zoek naar een bedrijf dat drukwerk, van ontwerp tot productie voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goed drukwerk geef je je bedrijf een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar. Met professioneel drukwerk, laat je een goede indruk achter. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent? Wanneer je interesse hebt in een nieuw logo, briefpapier, verpakkingen of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85