0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Posters

Screen promotion beschikt over groot formaat full-color printers waarmee we de poster kunnen printen en afwerken. Posters worden in verschillende kwaliteiten geproduceerd, ons team begeleid je naar de juiste oplossing en kwaliteit van de poster. Deze posters zijn in verschillende formaten te leveren, niet alleen op a-formaten maar we kunnen je poster tot grote hoogte opblazen.

Posters zijn bijvoorbeeld ideaal voor het tijdelijk laten zien van acties of aanbiedingen van het product. Je kan ook denken aan billboards met de reclame boodschap. Wil je de posters niet tijdelijk maar voor een langere tijd gebruiken dan heeft Screen Promotion hier ook meerdere oplossingen voor. Het lamineren van de posters of zelfs het printen op pvc. Bovendien kunnen we ook denken aan het inframen van de poster, verlicht of onverlicht. Bekijk het aanbod binnen onze webshop.

Creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Zet je reclame uiting op de kaart met posters. Reclame posters worden op talloze manieren ingezet om te communiceren met een groot publiek, van evenement, tot kunst of exposities.

Posters

Offerteformulier Huisstijl

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over drukwerk

Ben je op zoek naar een bedrijf dat drukwerk, van ontwerp tot productie voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goed drukwerk geef je je bedrijf een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar. Met professioneel drukwerk, laat je een goede indruk achter. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent? Wanneer je interesse hebt in een nieuw logo, briefpapier, verpakkingen of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85