0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Stickers

Onze studio heeft een groot assortiment stickers of het nu gaat om stickers op rol of een groot formaat full-color. We leveren alles op een goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Stickers worden ook wel zelfklevend vinyl genoemd.

Er zijn oneindig veel variaties op het gebied van stickers, zoals doming stickers, magneet-platen, vinyl en raam stickers. Laat je bedrijfsnaam eruit springen met een 3d doming sticker, deze sticker is ideaal om je producten van een merk of contactgegevens te voorzien. Omdat de stickers weerbestendig zijn, zijn ze ook uitermate geschikt om op auto’s of sportattributen te plakken.

Raam stickers of zandstraalfolie om uw ramen te blinderen of te verfraaien. Door deze zandstaalfolie komt wel daglicht, maar je kan hier niet doorheen kijken. Ideaal voor het beplakken van de ramen met bedrijfsnaam, familie naam of huisnummer. Wil je meer informatie over stickers neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Ben je op zoek naar een sticker drukkerij dan ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over de kennis en materiaal om de sticker op een hoge kwaliteit te produceren.

Stickers

Offerteformulier Huisstijl

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over drukwerk

Ben je op zoek naar een bedrijf dat drukwerk, van ontwerp tot productie voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goed drukwerk geef je je bedrijf een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar. Met professioneel drukwerk, laat je een goede indruk achter. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent? Wanneer je interesse hebt in een nieuw logo, briefpapier, verpakkingen of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85