0
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Frees- en doosletters

Een naam die blijft hangen. Frees,- en doosletters zijn een mooi medium om uw kantoor of winkelpand een sjieke uitstraling te geven. Screen promotion levert niet alleen uw gevel letters maar heeft ook de ervaren mensen in huis om deze op de juiste manier te plaatsen. Freesletters worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof of rvs. Deze letters kunnen voorzien worden van verlichting dat naar voren uitstraalt of indirect naar achteren, en in alle kleuren van de regenboog. Deze freesletters geven een echte meerwaarde aan uw logo op uw pand. Niet alleen zijn deze letters geschikt voor de buitenzijde denkt u ook eens aan de binnenzijde van uw pand achter de kassa of ontvangst ruimten bijvoorbeeld. Doosletters kunnen net als de freesletters worden voorzien van verlichting. denk bijvoorbeeld aan een neon of led verlichting. Bij verlichte doosletters, wordt een onderscheid gemaakt tussen frontlit en backlit. Frontlit betekent dat de voorkant oplicht, mogelijk in kleur of wit. Voor backlit worden de letters op kleine afstand van de gevel geplaatst. De verlichting zit binnenin de letters. Door de afstand van de muur ontstaat er een zweem van licht achter de letters. Het geeft een mooi optisch effect en accentueert het ontwerp, het logo of de creatie.

Creatieve ondersteuning?

Je kunt ons bellen op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Freesletters of Doosletters zijn een uitstekend uitkomst voor Uw bedrijf, winkel of kantoor om deze nog meer aanzien te geven. Of U nu voor klein of groot gaat, er is op dit gebied voor ieder wat wils.

Frees- en doosletters

Offerteformulier

Klik hier voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk uw wensen. Ook als u maatwerk of andere specifieke wensen heeft kunt u dit hieronder aangeven. Vragen? Heeft u vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 62 65 85 of stuur een e-mail.

Vragen?

Heeft u vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.
Bel ons via 0174 62 65 85 of stuur een e-mail.

Meer over gevelreclame

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gevelreclame, van ontwerp tot plaatsing, voor u kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion Reclame en Sign studio. Met goede gevelreclame geeft u uw pand een verzorgde en professionele uitstraling. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook voor het maken van een goed ontwerp dan staan wij voor u klaar.

Met de beste gevelreclame gaat uw bedrijfspand nog meer indruk achterlaten en weten mensen u zeker te vinden. Dit is toch ook uw doel? Onderscheidend zijn van de concurrent? Daarin kunnen wij u meteen helpen.

Wanneer u interesse heeft in een gevelbord, een sponsorbord, of bewegwijzering of u wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Bel ons bellen op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85