0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Frees- en doosletters

Een naam die blijft hangen! Frees en doosletters zijn een mooi medium om je kantoor of winkelpand een sjieke uitstraling te geven. Screen promotion levert niet alleen gevelletters maar produceert ze ook en heeft een montageteam in huis om deze op de juiste manier te plaatsen.

Freesletters worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof of rvs. Deze letters kunnen voorzien worden van verlichting dat naar voren uitstraalt of indirect naar achteren, en zijn er in alle kleuren van de regenboog. Deze freesletters geven een echte meerwaarde aan het logo op het pand. Niet alleen zijn deze letters geschikt voor de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde, denk hierbij ook eens aan, de ruimte achter de kassa of bij de ontvangstruimte.

Doosletters kunnen net als de freesletters worden voorzien van verlichting, denk bijvoorbeeld aan neon of led verlichting. Bij verlichte doosletters, wordt onderscheid gemaakt tussen frontlight en backlight. Frontlight betekent dat de voorkant oplicht, mogelijk in kleur of wit. Voor backlight worden de letters op kleine afstand van de gevel geplaatst. De verlichting zit binnenin de letters. Door de afstand van de muur ontstaat er een zweem van licht achter de letters. Het geeft een mooi optisch effect en accentueert het ontwerp, het logo of de creatie.

Creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Frees of doosletters zijn een uitstekende uitkomst om het bedrijf, winkel of kantoor nog meer te laten opvallen. Klein of groot, er zijn op dit gebied vele mogelijkheden.

Frees- en doosletters

Offerteformulier

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over gevelreclame

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gevelreclame, van ontwerp tot plaatsing, voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goede gevelreclame geef je je pand een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar.

Met goede gevelreclame gaat je bedrijfspand nog meer indruk achterlaten en weten mensen je zeker te vinden. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent?

Wanneer je interesse hebt in een gevelbord, een sponsorbord, of bewegwijzering of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel ons op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85