0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Reclame borden

Reclame borden zijn er in verschillende soorten, maten en materialen te leveren, de wel bekende voetbalborden langs de zijlijn van het voetbalveld of sportvereniging, tot grote gevelborden en bouwborden langs de kant van de weg. Dit reclame medium is uitermate geschikt om een breed publiek te bereiken. Reclame borden geven altijd een toegevoegde waarde aan je reclame.

Reclame borden worden ook vaak gebruikt als gevelbord, Dit is een nette en relatief goedkope oplossing om je bedrijfspand te voorzien van reclame. Natuurlijk wil je niet dat het gevelbord al na een paar maanden verkleurd door de zon. Daarom gebruiken wij hoogwaardige materialen die jaren lang mee gaan, we denken ook mee over een passende en veilige montage voor je gevelbord.

Naast de gevelborden kan je ook bij ons terecht voor bouwborden. Deze borden hebben niet alleen de functie om reclame te uiten maar ook een verkoopfunctie. Hierdoor worden eventuele nieuwe kopers of investeerders aangetrokken.

Creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Bekijk hier enkele recente voorbeelden van ons werk op het gebied van professionele reclameborden. Ook interesse in de mogelijkheden van reclame voor jouw bedrijf? Neem dan contact op.

Reclame borden

Offerteformulier

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over gevelreclame

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gevelreclame, van ontwerp tot plaatsing, voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goede gevelreclame geef je je pand een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar.

Met goede gevelreclame gaat je bedrijfspand nog meer indruk achterlaten en weten mensen je zeker te vinden. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent?

Wanneer je interesse hebt in een gevelbord, een sponsorbord, of bewegwijzering of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel ons op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85