0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Reclamezuilen & bewegwijzering

Reclamezuilen zijn het visitekaartje voor de deur. Reclamezuilen zijn uitvoerbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zowel verlicht als onverlicht.
Een reclamezuil heeft 2 functies, ten eerste weten je klanten waar ze je kunnen vinden, ten tweede duidt de bewegwijzering aan waar ze heen moeten. Onze reclamezuilen worden vervaardigd uit een gepoedercoat aluminium van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de levensduur van reclamezuil gegarandeerd is. De voorplaten kunnen worden voorzien van uw reclame of bewegwijzering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De verlichte reclamezuilen worden voorzien van TL-armaturen of ledverlichting. Waar je ook voor kiest, wij bieden altijd een passend ontwerp en adviseren je op het gebied van elke reclamezuil. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een reclamezuil, neem contact op met onze adviseurs.

Creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Reclame zuilen hebben twee functies enerzijds het presenteren van het bedrijf en anderzijds het wegwijs maken van alle bezoekers.

Reclamezuilen & bewegwijzering

Offerteformulier

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over gevelreclame

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gevelreclame, van ontwerp tot plaatsing, voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goede gevelreclame geef je je pand een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar.

Met goede gevelreclame gaat je bedrijfspand nog meer indruk achterlaten en weten mensen je zeker te vinden. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent?

Wanneer je interesse hebt in een gevelbord, een sponsorbord, of bewegwijzering of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel ons op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85