0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Spandoeken & frames

Spandoeken en frames zijn de ideale mediadragers om producten te promoten. Het voordeel van een spandoek is dat je deze makkelijk kunt verwisselen.

Screen Promotion levert kwaliteit spandoeken in alle formaten voor scherpe prijzen. Onze bysonyl doeken worden met speciale inkten geprint. Hierdoor zijn de spandoeken water en uv-bestendig en dus perfect voor binnen en buiten gebruik.

Deze spandoeken kunnen worden afgewerkt met een zoomtunnel of ringen, doordat we zelf produceren kunnen wij de garantie en productie snelheid blijven garanderen.

Screen Promotion kan je natuurlijk ook voorzien van accessoires en verschillende buizenframes. Door al onze ervaring kunnen wij je perfect adviseren wat de beste oplossing is. Bovendien beschikken wij over een professioneel montage team dat het spandoek met frame kan bevestigen. Vragen of wil je een offerte neem dan contact op met onze studio.

Creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Portfolio

Screen Promotion levert al jaren kwalitatieve spandoeken in alle afmetingen voor een scherpe prijs. De fullcolor spandoeken zijn het perfecte middel om een reclameboodschap mee uit te dragen.

Spandoeken & frames

Offerteformulier

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.

Productgegevens

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

* Verplichte velden

Meer over gevelreclame

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gevelreclame, van ontwerp tot plaatsing, voor je kan verzorgen? Kies dan voor Screen Promotion reclamestudio. Met goede gevelreclame geef je je pand een verzorgde en professionele uitstraling. We adviseren je graag over de mogelijkheden, ook voor het maken van een goed ontwerp staan we voor je klaar.

Met goede gevelreclame gaat je bedrijfspand nog meer indruk achterlaten en weten mensen je zeker te vinden. Dat is toch het doel, onderscheidend zijn van de concurrent?

Wanneer je interesse hebt in een gevelbord, een sponsorbord, of bewegwijzering of je wilt vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel ons op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85