T-shirts bedrukken of textiel borduren? Screen Promotion is uw partner. Neem direct contact op met ons voor meer informatie.

Bij Screen Promotion bent u aan het juiste adres voor het bedrukken en textiel borduren of bedrijfskleding. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van textiel bedrukken en borduren. Omdat wij alles zelf in huis produceren kunnen wij u een hoge kwaliteit en een zeer snelle levering garanderen. Daardoor zijn wij niet alleen de voordeligste drukkers van Den Haag en omgeving, maar ook de snelste! Wij leveren niet alleen grote oplage bedrijfskleding maar ook de kleine aantallen. Bent u dus op zoek naar een drukkerij die zowel kan t-shirts bedrukken als borduren van uw kleding. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaringen hebben op het gebied van het t-shirts bedrukken en borduren van textiel (textiel borduren), krijgt u gegarandeerd een hoge kwaliteit en een betrouwbaar advies. Bij ons heeft u een grote keuzen uit bedrijfskleding, of het nu gaat om t-shirts, sweaters of jassen wij leveren het allemaal. Met Screen Promotion gaat u dus altijd op zeker voor kwaliteit en het mooiste resultaat.

Er zijn verschillende manier om uw textiel te laten bedrukken of borduren, of het nu gaat om zeefdruk, borduren of het opzetten van flex print. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij en borduurstudio, daardoor kunnen wij u uitstekend informeren welke druk,- of borduur techniek er het meest geschikt is voor uw bedrijfskleding

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd telefonisch contact opnemen via nummer 0174 – 62 65 85 of stap een binnen op de ’s-gravenzandseweg 45 te Naaldwijk (Westland)

BedrukkenDenHaag