Logo ontwerp

Een goed logo komt tot stand door een goed gesprek, en een heldere kijk op uw bedrijf.

Screen Promotion heeft door de jaren heel al heel wat beginnende bedrijven voorzien van een pasend logo. Nadat wij ons hebben verdiept in uw bedrijf gaat onze ontwerp studio voor u aan de slag. En komen met niet een voorstel maar meerdere voorstellen waar u uit kunt kiezen. Hierbij rekening houdend met de realisatie voor de verschillende media uitingen. Niet allen de vorm maar ook de kleuren combinaties zijn uitermate belangrijk voor het tot stand komen van het perfecte logo.

Als wij het met elkaar eens zijn welke weg wij in slaan voor uw bedrijfsuitstraling stoppen wij hier niet wij gaan vervolgens verder met het bedenken van uw huisstijl, drukwerk, autobelettering, gevelreclame en bedrijfs kleding. Welke ook passend voor uw doeleinde worden ontworpen en de uitstraling ten aller tijden ten goede zal komen. Wilt u meer weten wat wij zoal ontwerpen en welke klanten u al voor gingen neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze pintrest pagina.

 

Een kleine selectie door ons ontworpen logo’s

logoontwerp

ScreenPromotion

Laat uw logo professioneel ontwerpen door onze ontwerpstudio. En geef het de herkenbaarheid die het verdient. Altijd meerdere ontwerpen tegen een scherpe prijs!

  • Eigen productie
  • Gratis advies
  • Spoedlevering mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding

Tel: 0174 – 62 65 85

Op werkdagen bereikbaar van 8:30u tot 17:30u