0
 0174 - 62 65 85  info@screenpromotion.nl
0174 62 65 85 | CONTACT
Eigen productie
Gratis advies
Spoedlevering mogelijk
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Bedrijfskleding

Unieke bedrijfskleding in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een t’shirt, polo, sweater, hoody, vest, fleece, overhemd, jas, broek of reflectiekleding. Werk je in de bouw, horeca, gezondheidszorg, groenvoorziening, op een logistieke, facilitaire of zakelijke afdeling. We hebben een assortiment met ruim 10.000 producten en vinden dan ook altijd een bedrijfskledingstuk welke past bij je wensen. Kleine of grote aantallen maakt voor ons niet uit, alle bewerkingen zoals zeefdrukken, borduren of transferproductie doen we in eigen huis. Hierdoor kunnen we een goede kwaliteit en snelle levering garanderen.

Leuk om te weten is dat we bij grotere aantallen ook custom made kleding maken en dat we de bedrijfskleding tour hebben geïntroduceerd en we met een mobiele showroom bij je op locatie kunnen komen. Kortom we bieden volop mogelijkheden om je te ontzorgen en denken graag met je mee. Het creatieve team van Screen Promotion staat voor je klaar om verschillende ontwerpen te maken. Onderstaand hebben we per bedrijfskledingstuk alvast de 30 best verkochte producten voor je geselecteerd om het makkelijk voor je te maken. Staat je kledingstuk er niet bij neem dan contact met ons op en vertel ons je wensen tijdens een creatieve brainstormsessie.

Creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bel 0174 - 62 65 85

Bedrijfskleding

Screen Promotion sinds 1984

Screen Promotion is een reclamestudio en sinds 1984 actief op het gebied van alle vormen van reclame. Je kan bij ons terecht voor Bedrijfskleding, Autobelettering, Lichtreclame, Gevelreclame, Huisstijl ontwerp, Relatiegeschenken, Webdesign en Interieur Wanden. Je hoeft het maar te bedenken en wij maken het mogelijk. Onze creatieve idee├źn worden dankzij onze kennis en ervaring gemakkelijk gerealiseerd. We begeleiden je binnen kleine en hele grote opdrachten.

Uw voordelen

Deskundig productieteam
Gratis advies
Snelle levering
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

Bel TES op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur

Bel 0174 - 62 65 85