FAQ

Dit zijn een enkele van de vragen die regelmatig aan ons gesteld wordt. Zit hier nog je antwoord niet bij? Neem dan contact met ons op.

Dit verschilt per product. Op onze website zijn veel verschillende soorten textiel te vinden met de kosten erbij per stuk.
Het aantal bepaald ook een gedeelte van de prijs. Hoe meer shirts u besteld hoe goedkoper de shirts per stuk worden.
Hoe meer kleuren of kanten hoe hoger ook de prijs wordt.
Al de prijzen van het textiel op de website zijn inclusief 1 kant in 1 kleur bedrukt.

Klik hier om textiel te bekijken. Hier kunt u nadat u een stuk textiel heeft uitgekozen een offerte aanvragen voor de exacte prijs. Als u ook gelijk een bestand mee stuurt kunnen wij er sneller en makkelijker een exacte prijs voor geven.

Dit ligt er aan hoe groot of klein het ontwerp is. Als u een offerte aanvraag doet via de website maken wij een aantal opzetjes voor u, en op die manier komen we tot een ontwerp met daar aan een prijs.
Klik hier voor het aanvragen van een offerte voor een autobelettering.
Als u gelijk een bestand/logo toevoegt aan de offerte aanvraag kunnen wij makkelijker en sneller opzetjes en een prijs voor u maken.

Wij maken alles in huis waardoor wij snel kunnen leveren. Wij rekenen gemiddeld 8 werkdagen voor een opdracht.
Maar omdat wij een eigen productie hebben kunnen wij ook een spoedlevering doen. Daarbij geldt hoe sneller u reageert en een akkoord geeft hoe sneller wij kunnen beginnen aan uw order. Vraag eventueel naar de mogelijkheden en hoe lang het voor u duurt.

Wij beletteren in onze eigen studio. Zodat wij alles bij de hand hebben wat wij nodig hebben.
De grootste bestelbussen passen bij ons naar binnen om beletterd te worden.
Vrachtwagens beletteren wij wel op locatie.

Wij kunnen ook producten versturen, de kosten hiervan verschilt per gewicht en grootte van het pakket.

Filmkosten zijn kosten die wij rekenen voor het maken van een film. Een film wordt gebruikt bij zeefdruk om het beeld op het textiel te krijgen. Filmkosten zijn eenmalig, daarna bewaren wij de film voor later gebruik. De prijs van filmkosten is €25,-
Niet bij alle orders zijn filmkosten aan de orde, alleen als er gezeefdrukt wordt